Τα σενάρια που είδαν το “φως” της δημοσιότητας για το μέλλον της ΑΓΕΖ ήταν πολλά (και ως επί τω πλείστον δυσοίωνα), εντούτοις όλα δείχνουν ότι παίρνουν το δρόμο τους στη Ζάκυνθο. Η διοίκηση της ομάδας πραγματοποίησε το Σάββατο συνάντηση με φίλους και παλιούς παίκτες, όπου έκαναν τον αρχικό προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν, θέτοντας ως στόχο την άνοδο στη Β’ Εθνική. Κύριο μέλημα της ΑΓΕΖ θα είναι να διατηρηθεί αναλλοίωτος ο κορμός της περσινής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χθες, στο ξενοδοχείο “ΠΑΛΑΤΙΝΟ” το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου πραγματοποίησε συγκέντρωση με φίλους αλλά και παλιούς παίκτες της ομάδας. Οι προαναφερθέντες ενημερώθηκαν για την περυσινή πορεία της ομάδας, για τους στόχους της επόμενης χρονιάς, όπου ουσιαστικά είναι το στήσιμο της ομάδας με βασικό κορμό τους παίκτες και τον προπονητή της περυσινής ομάδας και έχοντας ως στόχο την άνοδο.

Βάση για την νέα σεζόν είναι η στήριξη ηθική, οικονομική, συμβουλευτική ή και απλής παρουσίας όσο το δυνατόν περισσοτέρων ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα και το άθλημα. Πιστεύοντας ότι αυτό το μοντέλο είναι και το πιο σωστό και μπορεί τουλάχιστον να εξασφαλίσει την διαρκή ύπαρξη της ομάδας. Θα ακολουθήσει Γενική συνέλευση όπου θα αναλυθούν εκτενέστερα ουσιαστικά θέματα».