Μετά την απόκτηση των Αρχου, Αποστολίδη και Κεφάλα, ο Χολαργός ολοκλήρωσε τις τρεις από τις έξι μεταγραφικές κινήσεις που είχε προγραμματίσει να κάνει, συνεπώς ουδόλως βιάζεται πια. Ο Σάββας Συμεωνίδης έχει συνεχείς επαφές με παίκτες, χωρίς πάντως να έχει καταλήξει κάπου, αφού έχει προθεσμία μέχρι και 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν προγραμματίστηκε για τις 20 Αυγούστου, ενώ ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού ως μέλος της κοινωνίας και έχοντας επίγνωση της οικονομικής κατάστασης θέλει να σας ενημερώσει ότι οι τιμές θα παραμείνουν ως έχουν. Για τρίτη χρονιά συνεχίζετε το πρόγραμμα «φέρε ένα φίλο». Το γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοιχτό από 29 Αυγούστου και για το μήνα Σεπτέμβριο καθημερινά 17:00 με 19:00 και Σάββατο 11:00 με 13:00, για τις εγγραφές της νέας χρονιάς.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να μας προσκομίσετε (το αργότερο μια εβδομάδα μετά την εγγραφή σας) είναι :

Για τους γεννηθέντες 2003 και μετά

Ιατρική βεβαίωση, φωτοτυπία ή αυθεντική (από καρδιολόγο ή παιδίατρο που να πιστοποιεί ότι το παιδί μπορεί να αθληθεί)

Για τους γεννηθέντες 1999,2000,2001,2002

1. Ιατρική βεβαίωση, φωτοτυπία ή αυθεντική (από καρδιολόγο ή παιδίατρο που να πιστοποιεί ότι το παιδί μπορεί να αθληθεί)

2. 2 φωτογραφίες

3. Πιστοποιητικό γέννησης

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στη γραμματεία στο 210 6513082.

Ευχαριστούμε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο Κ.Ο.Χ.».