Ρουσσόπουλος: “Φέτος θα πρωταγωνιστήσουμε “

Μπορεί η ομάδα του Μίλωνα να κατέκτησε την 5η θέση και να εκπλήρωσε το στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική, οι άνθρωποι της ομάδας όμως έχουν βλέψεις για πολλά περισσότερα. Έτσι ο σύλλογος άρχισε ήδη την ανοικοδόμηση του ώστε να φτάσει στα ύψη στο νέο πρωτάθλημα.

Βάσει όλων αυτών ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του τεχνικού των «Νεοσμυρνιωτών» Τάκη Πανούλια, η οποία και ήδη πραγματοποιήθηκε, ενώ παρόμοια εξέλιξη είχε και η συνεργασία του πρώτου σκόρερ Γιώργου Ρουσσόπουλου. Ο 29χρονος πλέι μέικερ μίλησε στο infobasket.gr για αυτή την επιλογή, αλλά και για τους στόχους της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Η ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Μίλωνα ήταν θέμα χρόνου. Ο σύλλογος είναι το δεύτερο σπίτι μου και στην ομάδα είμαστε σαν μια οικογένεια. Ανέφερε ο πρώτος σκόρερ των «πρασίνων», ενώ στην συνέχεια τόνισε:

Αν και υπήρξαν μειώσεις των αποδοχών μου και άλλη πιο προσοδοφόρα πρόταση από νεοφώτιστο σύλλογο στην κατηγορία δεν σκέφτηκα να αρνηθώ ούτε στιγμή την ανανέωση που μου πρότειναν οι φερέγγυοι άνθρωποι της διοίκησης και ο κ. Αρης Βαγγέλης, οι οποίοι προσπαθούν για το βέλτιστο στο σύλλογο.
Μετά την ανανέωση του προπονητή κ Τάκη Πανούλια, η ομάδα σκοπεύει να κρατήσει το βασικό κορμό της περσινής χρονιάς. Όμως με μερικές καλές προσθήκες και χωρίς τις περσινές ατυχίες που μας κράτησαν χαμηλά στην βαθμολογία πιστεύω ότι ο Μίλωνας φέτος θα πρωταγωνιστήσει».