Φασούλας: “Η παράνομη αναβολή, οδηγεί το μπάσκετ στην απόλυτη ακυβερνησία”

Η απόφαση του έκτακτου ΔΣ της ΕΟΚ για αναβολή των εκλογών συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις, με τον υποψήφιο για την προεδρία στις εκλογές Παναγιώτη Φασούλα να… ξιφουλκεί και πάλι. “Η παράνομη αναβολή των εκλογών στην ΕΟΚ αποδεικνύει ότι η απερχόμενη ηγεσία της Ομοσπονδίας είναι αποφασισμένη να οδηγήσει το μπάσκετ στην απόλυτη ακυβερνησία”, σχολιάζει η “αράχνη”, επισημαίνοντας ότι η ΕΟΚ δεν ανήκει σε καμία ηγεσία, αλλά στα σωματεία-μέλη της.

“Η παράνομη αναβολή των εκλογών στην ΕΟΚ για τις 23 Μαΐου αποδεικνύει ότι η απερχόμενη ηγεσία της Ομοσπονδίας είναι αποφασισμένη να οδηγήσει το μπάσκετ στην απόλυτη ακυβερνησία”, αναφέρει και συνεχίζει: “Η ΕΟΚ όμως δεν ανήκει σε καμιά ηγεσία.
Ανήκει στα σωματεία-μέλη της τα οποία «θα πάρουν στα χέρια τους» την τύχη της και θα κινηθούν θεσμικά ώστε να διαφυλάξουν το κύρος της.

Μπροστά στις κρίσιμες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος, η παράταξη «Πρώτα το μπάσκετ» κι εγώ προσωπικά, δεν θα μείνουμε παρατηρητές.

Κανείς και τίποτα δεν θα εμποδίσει τους ανθρώπους που έγραψαν την ένδοξη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και όλους τους αφανείς και εμφανείς εργάτες του αθλήματος, να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή μεγάλων επιτυχιών”.