Φεύγει ο Φωτίου, ακολούθουν κι άλλοι (;)

Ένα βήμα πριν πει το μεγάλο αντίο στο σύνολο της Λιβαδειάς βρίσκεται ο Δήμος Φωτίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποχαιρετήσει πρόωρα από τους «μπλε». Τις τελευταίες αγωνιστικές ο αθλητής, δεν έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αυτό αλλά και άλλοι παράγοντες έγιναν αφορμή ώστε ενδεχομένως το ρόστερ να… πτωχεύσει σε δυναμικό, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλα διαζύγια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος από πρωτοκλασάτους παίκτες.

Το γεγονός ότι στην έναρξη τη σεζόν η Λιβαδειά ξεκίνησε με μπρίο το μεταγραφικό παζάρι και αρκετά πρόσωπα δελεάστηκαν από τις προσφορές της και αποφάσισαν να ενταχτούν στο δυναμικό της, δε σημαίνει ότι τα πράγματα πήγαν και έτσι όπως τα σχεδίαζαν οι ιθύνοντες του συλλόγου της Βοιωτίας.

Η Λιβαδειά έμεινε πίσω στη διεκδίκηση του πρωταρχικού της στόχου, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του συλλόγου να αλλάξουν πλάνα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να αφήσουν ξεκρέμαστους τους αθλητές στα μέσα της σεζόν, καθώς παρά το γεγονός ότι δεν έχουν υποπέσει σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ παράλληλα δεν αμείβονταν, μένουν τώρα χωρίς ομάδα. Όλα αυτά έχουν φέρει σε δύσκολο σημείο τις δυο πλευρές, οι οποίες ψάχνουν να βρουν λύση.