Φιέστα στην Ιωνία, άγχος σε Δράμα, Σέρρες, Καλαμαριά

Σε δυο «κομμάτια» έχει κοπεί η 22η αγωνιστική. Το πρώτο μέρος θα το δούμε σήμερα με δύο αγώνες ενώ τη Κυριακή θα παρακολουθήσουμε τη συνέχεια με άλλους τρεις.

Ο Ορφέας Ν. Σκοπού με νίκη σήμερα επί της Ελευθερούπολης ελπίζει για τη τρίτη θέση την οποία όμως διεκδικεί και το Πευκοχώρι το οποίο αγωνίζεται τη Κυριακή εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ιωνικό. Σε περίπτωση που κερδίσουν και οι δύο, οι Σερραίοι βγαίνουν τρίτοι και το σωματείο της Χαλκιδικής τέταρτο. Αλλιώς, αν μόνο ο ένας βγει νικητής από τη δική του «μάχη», τότε αυτός θα καταλάβει και τη τρίτη θέση που θα του δώσει την ευκαιρία για να συνεχίσει να ελπίζει σε άνοδο, μέσω μπαράζ.

Ο Ιωνικός πάντως που άγχος πλέον δεν έχει, περιμένει ο κόσμος της Ιωνίας και όχι μόνο, να γεμίσει τη Κυριακή το γήπεδο προκειμένου να απολαύσει ένα ντέρμπι με έναν δυνατό αντίπαλο όπως το Πευκοχώρι αλλά και τη φιέστα, τα χάπενινγκ και την όλη εορταστική ατμόσφαιρα που έχει ετοιμάσει η διοίκηση για να γιορτάσει τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας!

Απλώς σ’ ένα καλό φινάλε σε μια δύσκολη χρονιά φιλοδοξούν Αργοναύτης και Κομοτηνή που θα αναμετρηθούν στο δεύτερο σημερινό παιχνίδι.

Ελπίδας θέμα υπάρχει και στη βάση της βαθμολογίας με τον Απόλλων Καλαμαριάς και τους Τιτάνες Δράμας να είναι οι… άμεσα ενδιαφερόμενοι, ισόβαθμοι και αγωνιζόμενοι τη Κυριακή. Ο πρώτος θα αγωνιστεί εκτός με τον Μέγα Αλέξανδρο ενώ οι δεύτεροι εντός με τον Μαντουλίδη. Με νίκη οι Θεσσαλονικείς θα αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά στη κατηγορία ανεξαρτήτως τι θα κάνουν οι Δραμινοί ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τους Τιτάνες οι οποίοι αποφεύγουν αγώνα μπαράζ για τη σωτηρία μόνο σε περίπτωση δικής τους επιτυχίας και του… Μέγα Αλέξανδρου αντιπάλου του Απόλλων Καλαμαριάς.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12/5
Αργοναύτης – Κομοτηνή  (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00
Ορφέα Ν. Σκοπού – Ελευθερούπολη (Νέου Σκοπού, 18:00)

Κυριακή 13/5
Τιτάνες Δράμας – Μαντουλίδης  (ΔΓ Δράμας, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Πευκοχώρι  (Διαβατών, 18:00)
Μ. Αλέξανδρος – Απόλλων Καλαμαριάς.  (Μίκρας Α’, 18:00)