Φιλική ήττα από την ΑΕΚ

“Μουδιασμένη” εμφανίστηκε η ΚΑΠ στη φιλική αναμέτρηση με την εξαιρετική ΑΕΚ, όπου και γνώρισε την ήττα με 64-86, στο κλειστό του Κοντόπευκου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει του πολύ δύσκολου κεκλεισμένων των θυρών ματς με το Παγκράτι στο Μετς (23/2, 17.00).

Η ΚΑΠ παρουσιάστηκε μετριότατη στα 3/4 του παιχνιδιού, φανερώνοντας το καλό της πρόσωπο μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε 20-21. Από ‘κει και ύστερα η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και πραγματοποιώντας τρομερή δεύτερη περίοδο εκτόξευσε τη διαφορά στο +19 (33-52) στο ημίχρονο.

Η εικόνα του ματς δεν διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο μισό του αγώνα, με την ομάδα μας ωστόσο να έχει κάποια ξεσπάσματα με αρκετά καλές άμυνες και σωστές επιθέσεις, αλλά σε γενικές γραμμές παρουσιάστηκε “σφιγμένη”. Αντιθέτως, η ΑΕΚ απέδειξε πόσο “γεμάτη” και “καλοδουλεμένη” ομάδα είναι, με την εικόνα της φιλικής αναμέτρησης να δικαιώνει απόλυτα τον Βαγγέλη Ζιάγκο και τους συνεργάτες του.

Από το φιλικό απουσίασε ο Σωκράτης Μαναβόπουλος που αποφασίστηκε να προφυλαχθεί λόγω ελαφριάς ίωσης, αλλά και ο Ντίνος Σίννης, ο οποίος πενθεί για το “χαμό” αγαπημένου του συγγενικού προσώπου.

Η ΚΑΠ επιστρέφει αύριο (21/2, 18.00) στις προπονήσεις, ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία της για τη μεγάλη σαββατιάτικη αναμέτρηση (23/2, 17.00) με το Παγκράτι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-21, 33-52, 44-68, 64-86

Παράλληλα, η Αγία Παρσκευή εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στον Ντίνο Σίννη καθώς έχασε τη θεία του.

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια της ΚΑΠ πενθεί, καθώς ο παίκτης της ομάδας μας Ντίνος Σίννης “έχασε” την μόλις 62 ετών θεία του.

Το ΔΣ της ΚΑΠ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Ντίνο και την οικογένειά του…

Κουράγιο Ντίνο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει… ».