Φιλική ισοπαλία για τους Τιτάνες

titanes_palamaIσόπαλο ήταν το αποτέλεσμα στο φιλικό προετοιμασίας των Τιτάνων Παλαμά με αντίπαλο τον Αστέρα Λάρισας, εν όψει του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας ξεκίνησε αρκετά μουδιασμένα και γρήγορα έμεινε πίσω στο σκορ με τη διαφορά να φτάνει τους 11 πόντους με το κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου. Ιδιο σκηνικό επικράτησε και μέχρι τα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου όταν και η ομάδα του Παλαμά άρχισε να ανεβάζει στροφές για να έρθει η ανάπαυλα του ημιχρόνου το σκορ στα ίσια 37-37.

Στο τρίτο δεκάλεπτο υπήρξαν κάποια ξεσπάσματα των Τιτάνων με γρήγορο μπάσκετ αλλά με την ομάδα του Αστέρα να ακολουθούσε στο σκορ και να προηγηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με σκορ 60-58. Στο τέταρτο δεκάλεπτο και στις αρχές αυτού οι Τιτάνες κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ μέχρι και 8 πόντους αλλά η κόρνα της λήξης βρήκε τις ομάδες για άλλη μια φορά ισόπαλες με σκορ 69-69.

Να σημειωθεί ότι αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν οι μικροί της ομάδος που ακολούθησαν την αποστολή(Φαλιάκης και Κωστόπουλος) που δείχνουν μέρα με τη μέρα  σπουδαία σημάδια βελτίωσης όπως και πολλοί ακόμη αθλητές των τμημάτων υποδομής.