Φιλική νίκη επί της Ενωσης

Την πρώτη νίκη της χρονιάς -έστω και φιλική- γεύτηκε η ΚΑΠ, αφού επικράτησε της αξιόμαχης Ένωσης Ιλίου με 82-81 και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα μας είχε θετική παρουσία και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις έπειτα από την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΝΚ. Κάθε μέρα που περνά η ΚΑΠ εμφανίζει ολοένα και καλύτερο πρόσωπο και δείχνει ότι βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση. Χρειάζεται, ωστόσο, ακόμη μπόλικη δουλειά και βελτίωση, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό στάδιο.

Αμφότερες, ΚΑΠ και Ένωση Ιλίου, παρουσίασαν καλή εικόνα στο κλειστό γήπεδο του Κοντόπευκου και οι προπονητές των ομάδων έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών τους. Το ματς ήταν αμφίρροπο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, παρά τον προπονητικό του χαρακτήρα, με την ΚΑΠ να παίρνει στο τέλος τη νίκη, με όμορφο  καλάθι του Σωκράτη Μαναβόπουλου, στην προτελευταία επίθεση της ομάδας μας.

Το τεχνικό δίδυμο των Χατζηπανηγύρη και Διδάχου ξεκούρασε αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΝΚ, ενώ για αύριο (17/09) δόθηκε ρεπό.