Φιλική νίκη του Πιερικού/Αρχέλαου

Ελλείψει πρωταθλήματος, οι ομάδες της Α2 το… έχουν ρίξει στα φιλικά. Ένα από αυτά έγινε χθες στην Κατερίνη, όπου ο Πιερικός/Αρχέλαος νίκησε τον Αιγινιακό με 81-61…

«Μη έχοντας αγωνιστικές υποχρεώσεις, αναγκαζόμαστε να διατηρήσουμε τη φόρμα μας παίζοντας φιλικά και κάνοντας δυνατές προπονήσεις. Επίσης, προσπαθούμε να ενδυναμώσουμε και να ενισχύσουμε την τακτική μας σε λεπτομέρειες που πιθανά να μην είχαμε το χρόνο να τις αξιοποιήσουμε αν είχαμε πρωτάθλημα. Όλη η ομάδα έχει ανάγκη από δράση και από εκτόνωση της ενέργειάς της. Όλες οι ομάδες θέλουν να παίξουν και όλος ο κόσμος να δει μπάσκετ» δήλωσε ο Δημήτρης Γαλάνης, που πρόσθεσε:

«Τα δύο φιλικά που διεξάγονται με σωματεία από την περιφέρειά μας, δηλαδή με τον Αιγινιακό και τον Φίλιππο Βέροιας, οι σχέσεις με αυτά διατηρούνται από πολύ καλό έως άριστο επίπεδο και ευχόμαστε το καλύτερο στα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν».

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-13, 37-25, 60-39, 81-54
ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μπεχλιβάνης 6(2), Γκογκίδης 9, Φακοπουλίδης, Δαμαλής 2, Τζερομάνοβς 13 (2), Νάνης 7 (1), Ιγκμπαβμπόα 15, Μαλτέσιος 16, Ροδοστόγλου 11, Σιβορότκα, Τσουκ 2.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μωυσίδης, Λοτζανιώτης 11(3), Βαφείδης, Γκουντίνας 4, Βουλτσίδης 13 (2), Κουρκούτας 18, Αλβανός 7(1), Δένης 11.