Φιλικό… διαζύγιο για Πρωτέα Γρεβενών και Πέτρο Μουρουζίδη

Διαφορετικούς δρόμους θα τραβήξουν τη νέα περίοδο ο Πρωτέας Γρεβενών κι ο Πέτρος Μουρουζίδης, με τις δύο πλευρές να «χωρίζουν» φιλικά. Ο σύλλογος ευχαρίστησε τον Έλληνα προπονητή για την προσφορά του την τελευταία τριετία, η οποία και συνετέλεσε σε σημαντικές επιτυχίες για τον Πρωτέα Γρεβενών.

«Το σωματείο Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ανακοινώνει και δημόσια την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον τεχνικό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Πέτρο Μουρουζίδη.
Η δύσκολη αυτή απόφαση λήφθηκε από κοινού μέσα σε ένα κλίμα έντονης συγκινησιακής και συναισθηματικής φόρτισης.
Στον μέχρι σήμερα τεχνικό μας Πέτρο Μουρουζίδη πιστώνονται οι μεγάλες επιτυχίες μας τα τρία (3) τελευταία χρόνια. Η συγκρότηση ενός αξιόμαχου συνόλου η συνεκτικότητα, η άνοδος στη Β Εθνική και ο πρωταγωνιστικός ρόλος μας σε αυτό ,φέρουν τελικά και την υπογραφή του.
Από την πλευρά της διοίκησης, των αθλητών αλλά και των φιλάθλων μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεχνικό, τον δάσκαλο, τον άνθρωπο Πέτρο Μουρουζίδη για την τρίχρονη προσφορά του η οποία κατακτήθηκε ανεπιφύλακτα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μία προσφορά αναγνωρίσιμη από φίλους, αντιπάλους και εχθρούς.
Ο Πέτρος Μουρουζίδης για όλους μας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και ελπίζουμε ότι στο εγγύς μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν εκ νέου .
Κόουτς σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα επαγγελματικά βήματα όποια και αν είναι αυτά», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, αυτή είναι ακόμη… θολή, καθώς πέραν του προπονητή της ομάδας, άγνωστο είναι και ποιοι από τους παίκτες θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις παικτών, στοιχείο που ίσως να υποδηλώνει ακόμη και αδυναμία για συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα!