Φιλικό διπλής σημασίας με τον ΠΑΟΚ οι Ίκαροι Σερρών

Το… τερπνόν μετά του ωφελίμου θα συνδυάσουν οι Ίκαροι Σερρών το προσεχές Σάββατο 22 του μήνα, καθώς θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κοιλάδας (18:00). Ένα παιχνίδι το οποίο έχει διπλή σημασία για την ομάδα των Σερρών, καθώς από τη μία πλευρά θα μπορέσουν να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο κι από την άλλη θα έχουν τη δυνατότητα να τιμήσουν τους παίκτες που κατέλαβαν την περασμένη περίοδο την τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α2, αλλά και τον παλαίμαχο Σερραίο μπασκετμπολίστα Γιώργο Μακαρά!

Η φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο κλειστό της Κοιλάδας και το τζάμπολ της έχει προσδιοριστεί για τις 18:00 με γενική είσοδο 5€, μέρος των οποίων θα διατεθούν στον σύλλογο «Σερραίες Μανούλες», που πραγματοποιεί πλούσιες δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ήδη οι Ίκαροι, μέσω του αντιπροέδρου της ομάδας κ. Παναγιώτου και του καταστήματος ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ, ανταποκρίθηκαν σε ανάγκες του συλλόγου χορηγώντας σε αυτόν υλικά για την ανακατασκευή των γραφείων του και άλλες δράσεις.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα απονεμηθούν, τα μετάλλια της ΕΟΚ για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στους παίκτες της περιόδου 2011-2012, μεταξύ αυτών οι νυν παίκτες του ΠΑΟΚ Μαργαρίτης και Θεοδωράκος, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμηθεί για την προσφορά του στην καλαθοσφαίριση ο σερραίος διεθνής καλαθοσφαιριστής με πλούσια καριέρα στις Εθνικές ομάδες και στην Α1 με τις ομάδες Α.Ε. Σερρών, ΠΑΟΚ και Περιστέρι, Γιώργος Μακαράς.

Παράλληλα με το φιλικό οι «Σερραίες Μανούλες» διοργανώνουν την εκδήλωση «Βάζουμε καλάθια-Γεμίζουμε καλάθια» όπου από τις 10:00 έως τις 20:00, έξω από το κλειστό γυμναστήριο στην Κοιλάδα Σερρών, μαμάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου προσκαλούνται να γεμίσουν καλάθια με παιδικές τροφές και βρεφικά είδη για να βοηθηθούν μωράκια και παιδάκια των οικογενειών που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Σερρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στο κυλικείο του κλειστού, στο κατάστημα SPORT 2000 (Διον.Σολωμού 12), στο VOLTA BAR στον πεζόδρομο και στο ανθοπωλείο ΖΥΓΟΣ (Γ. Παπανδρέου 5).