Φιλικό κατά των ναρκωτικών από τον Κρόνο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών θα δώσει σήμερα (26/6) φιλικό αγώνα με τους Βετεράνους της Εθνικής Ελλάδος.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης «ΗΛΙΟΣ» και ο Γ.Σ. Κρόνος Αγ. Δημητρίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Δημητρίου.

Οι δράσεις της εκδήλωσης θα περιλαμβάνουν: Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Γ.Σ Κρόνος Κων/νου Παναγιώτη, χαιρετισμό της Δήμαρχου Αγ. Δημητρίου κ. Μαρίας Ανδρούτσου, και τέλος ομιλία του επιστημονικού υπεύθυνου του Κέντρου Πρόληψης «ΗΛΙΟΣ» Κου Κωνσταντινίδη .

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ μικτής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Κρόνος και της ομάδας βετεράνων της Εθνικής Ελλάδος .Στη λήξη του αγώνα θα δοθούν ενθύμια στους συμμετέχοντες. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογό μας να σας έχουμε κοντά μας, να σας συστρατεύσουμε με αυτό τον τρόπο έστω και για ένα απόγευμα- στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά και να θαυμάσουμε από κοντά τη νίκη της ελπίδας και της αισιοδοξίας.