Φιλικό με το Στρατώνι

Τη διακοπή του πρωταθλήματος εκμεταλλεύεται ο Πιερικός Αρχέλαος και ο τεχνικός του συλλόγου, Δημήτρης Γαλάνης προγραμμάτισε την Παρασκευή (12/11, 17:30) φιλικό παιχνίδια απέναντι στο Στρατώνι, ώστε να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση

Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη. 

Παράλληλα, ο Πιερικός Αρχέλαος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τα Δ.Σ. του κλειστού γυμναστηρίου του Αιγινίου:

«Το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, οι προπονητές και οι καλαθοσφαιριστές του, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν και δημόσια τα Δ.Σ. του κλειστού γυμναστηρίου του Αιγινίου, καθώς και του ΑΟΚ Αιγινιακός για την αμέριστη συμπαράστασή τους, χάρη στην οποία η ανδρική ομάδα μας χρησιμοποιεί και προπονείται ορισμένες φορές στο φιλόξενο Αιγίνιο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να εκφρασθούν προς τον κ. Αργύρη Μηνούδη, πρόεδρο του κλειστού γυμναστηρίου, καθώς και στους κ.κ. Νίκο Βογιατζή και Γιώργο Καρανικόλα (και υπεύθυνο στέλεχος του γυμναστηρίου), πρόεδρο και γενικό γραμματέα, αντίστοιχα, του ΑΟΚ Αιγινιακός, σύλλογο με τον οποίο η συνεργασία μας είναι μακροχρόνια και άριστη».