Φιλιππάκος: «Ανέβασε λίγο την ψυχολογία μας»

psixiko-logoΤην καλύτερη φετινή του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας πραγματοποίησε απέναντι στην Αγία Παρασκευή, ο Πάνος Φιλιππάκος. Ο νεαρός σέντερ του Ψυχικού ήταν απολαυστικός απέναντι στους “μελανόλευκους” στο διάστημα που βρέθηκε στο παρκέ χαρίζοντας ουκ ολίγες θεαματικές φάσεις.

Μιλώντας μάλιστα για τον αγώνα ξεκαθάρισε πως η εμφάνιση και η νίκη βοηθούν στη βελτίωση της ψυχολογίας όλων στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ σχολιάζοντας την ατομική του απόδοση τόνισε πως σημασία έχει να είναι υγιής για να βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις.

“Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς κυρίως γιατί ανέβασε λίγο την ψυχολογία μας μετά από καιρό. Επιστρέψαμε στις νίκες με εμφατικό τρόπο. Ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα στην άμυνα, αλλά στη συνέχεια κλέψαμε μπάλες, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, όπου δεν μπορούσε να μας ακολουθήσει η Αγία Παρασκευή και έτσι εξασφαλίσαμε μία καλή διαφορά. Είναι σημαντικό πως όλοι συνεισέφεραν σε αυτό, μικροί και μεγάλοι”, και συνέχισε μιλώντας για την απόδοσή του:

“Προσπαθώ να ακολουθώ της οδηγίες των προπονητών μας, να δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και να βγάζω αρκετή ενέργεια στο παρκέ. Από εκεί και πέρα το σημαντικό για μένα είναι να είμαι υγιής ώστε να μπορώ να βοηθάω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίζει”.