Φινάλε με ντέρμπι σε Ελευθερούπολη και Χαλκιδική

Με δύο πολύ ενδιαφέροντα ντέρμπι ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στον δεύτερο όμιλο ανάμεσα στον, εκ των πρωτοπόρων, Ιωνικό Ιωνίας και το φιλόδοξο Πευκοχώρι που θα προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά των τριών βαθμών που έχει από τη κορυφή.

Το δεύτερο ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στον επίσης πρωτοπόρο Ορφέα Ν. Σκοπού και την Ελευθερούπολη με τους Σερραίους να είναι διατεθειμένοι να μην επιτρέψουν σε κανένα σημείο τον αντίπαλο να τους στερήσει τη πρωτιά στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Το 2012 μπήκε στον Αργοναύτη με… το δεξί και φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο αυξάνοντας και το σερί των νικών του. Αν κερδίσει και τη Κομοτηνή, κάτι πάντως πολύ δύσκολο και μάλιστα εκτός έδρας, αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Ξεκούραστοι λόγω του ρεπό τη προηγούμενη αγωνιστική οι Τιτάνες Δράμας ευελπιστούν σε φινάλε με νίκη κόντρα στον αρκετά μαχητικό Μαντουλίδη.

Συγκατοικούν αλλά… δεν αρέσει σε κανέναν. Απόλλων Καλαμαριάς και Μέγας Αλέξανδρος βρίσκονται μαζί στη προτελευταία θέση και η νίκη για όποιον τη κατακτήσει θα είναι μια σημαντική βαθμολογική ανάσα αν και δύσκολα να ξεφύγουν από τον κίνδυνο…

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής είναι:

Κομοτηνή – Αργοναύτης (ΔΑΚ Κομοτηνής 18.00)
Ελευθερούπολη – Ορφέας Ν. Σκοπού (Ελευθερούπολης 18.00)
Κένταυρος Καλ/τειας – Δόξα Πευκών 0-20
Μαντουλίδης – Τιτάνες Δράμας (Μαντουλίδη 18.00)
Πευκοχώρι – Ιωνικός Ιωνίας  (Ν. Τρίγλιας 18.00)
Απόλλων Καλαμαριάς – Μέγας Αλέξανδρος  (ΔΑΚ Καλαμαριάς 18.00)