Φινάλε πρώτου γύρου με ντέρμπι στη Κοζάνη

Φινάλε για τον πρώτο γύρο στον πρώτο όμιλο και όλοι θέλουν να… κόψουν το νήμα με το ροζ φύλλο αγώνος ανά χείρας. Αυτός που αναμένεται να το πετύχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια, είναι ο Αμπελώνας ο οποίος υποδέχεται την ουραγό ομάδα της Αξιούπολης.

Σε αντίθεση με τους… διώκτες του που θα χρειαστεί να κοπιάσουν αρκετά, αν θέλουν να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης, με πρώτη τη Νίκη Βόλου που το εμπόδιο της είναι ο αρκετά ανταγωνιστικός και μαχητικός Αριστοτέλης Επανομής ενώ η Μεταμόρφωση ευελπιστεί να μην… πνιγεί στους καταρράκτες της Έδεσσας στον αγώνα της με τη τοπική ομάδα.

Ο Φοίνικας Λάρισας πιστεύει πως έχει ξεπεράσει τη περίοδο όπου εκτός έδρας αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες παίρνοντας αυτή τη φορά το διπλό μέσα στη Μακάμπη. Ο Πρωτέας Γρεβενών θέλει να κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για να ελπίζει στη παραμονή του και αυτή τη φορά θα χρειαστεί να αποδείξει πόσο θέλει να το πετύχει αγωνιζόμενος απέναντι στο Άργος Ορεστικό.

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ντέρμπι στη Κοζάνη, τα ερωτηματικά που υπάρχουν είναι κυρίως: θα υπερισχύσει η δύναμη του Ηρακλή ή ο Αετός θα καταφέρει να φύγει νικητής «πετώντας» πιο ψηλά από τον αντίπαλο του; Ήδη πάντως είναι έναν βαθμό ψηλότερα (και τέταρτος) με την ομάδα της Κοζάνης όμως να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Να… «παγώσει» τον αντίπαλο του και να κάμψει την αντίσταση του φιλοδοξεί η Κρύα Βρύση στον αγώνα με τον Αιγινιακό επιστρέφοντας έτσι μετά από παραπάνω από έναν μήνα στις επιτυχίες.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. – Αιγινιακός (Κρ. Βρύσης, 18:00)
Μακάμπη – Φοίνιξ Λάρισας (ΕΑΚ Σταυρούπολης., 18:00)
Πρωτέας Γρ. Αργος Ορεστικό (Γρεβενών, 18:00)
Πανεδεσσαϊκός – Μεταμόρφωση Βόλου  (Εδεσσας, 18:00)
Νίκη Βόλου – Αριστοτέλης Επανωμής (Ν. Ιωνίας, 18:00)
Αμπελώνας – Αλέξανδρος Αξιούπολης  (Αμπελώνα, 18:000
Ηρακλής Κοζάνης – Αετός Κιλκίς  (Κοζάνης, 18:00)