Μια ιδιότυπη αναμέτρηση θα ανοίξει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής για τον 2o όμιλο Νότου το απόγευμα του Σαββάτου. Ο επικεφαλής του ομίλου Φιλαθλητικός υποδέχεται τον ουραγό Ίκαρο Ικαρίας, αποβλέποντας στη νίκη ώστε να τελειώσει τη χρονιά στο πρώτο σκαλί της βαθμολογίας.
Το μεσημέρι της Κυριακής η Γέρα φιλοξενείται από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα ξαναφέρει τα χαμόγελα στους μυτιληνιούς μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Με ένα αγώνα λιγότερο και ξεκούραστο ρόστερ το Ηράκλειο αντιμετωπίζει την Έξω Παναγίτσα στην ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Λίντο στις 17:00.
 
Την ίδια ώρα, ο δεύτερος κρητικός σύλλογος του ομίλου, ο Εργοτέλης, θα δοκιμαστεί σε μια δύσκολη εξόρμηση στο Ίλιον, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Χαλκίδα και ο προπονητής της Γιώργο Βελισσαράκος με το  Παλαιό Φάληρο, όπου θα διεκδικήσει τη νίκη ύστερα από αρκετό καιρό και κατ’ επέκταση την παραμονή του στην κατηγορία. Τέλος στη Λιβαδειά θα ταξιδέψει ο Σπόρτιγκ, όπου αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα.

Πρόγραμμα 9ης αγωνιστικής

(18/12)
Φιλαθλητικός – Ίκαρος(Ζωγραφου,18:00)

(19/12)
Λιβαδειά – Σπόρτιγκ(Λιβαδειάς, 17:00)
Αργοναύτης – Ψυχικό(Ραφήνας, 17:00)
Ηράκλειο – Έξω Παναγίτσα(Λίντο,17:00)
Ένωση Ιλίου – Εργοτέλης(Β. Ιλίου, 17:00)
Ιωνικός Ν. Φ. – Γέρα(Ζ Αλεξάνδρου,12:00)
Χαλκίδα – Παλαιό Φάληρο(Κανήθου, 17:00)