Φλεβάρης: «Μέσα στην τετράδα»

Στοπ στο αήττητο του Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ μπήκε από την Καρδίτσα. Ο προπονητής του Αλμυρού, Θανάσης Φλεβάρης,  μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του αλλά και για τους στόχους που θέτει στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για το Αλμυρός και την πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα:

«Είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία μας. Έχουμε τρεις νίκες και μία ήττα, η οποία οφείλεται κυρίως στους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίσαμε. Από τα παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί προσπαθούν πολύ και έχουν μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις.  Παλεύουν καθημερινά. Από εκεί και πέρα η φιλοσοφία μας είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος να δούμε που έχουμε φτάσει».

Για τους στόχους της ομάδας του στο πρωτάθλημα:

«Ο στόχος είναι να κάνουμε μία καλύτερη πορεία από πέρσι δηλαδή να είμαστε μέσα στην τετράδα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς και να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Εκτός του αγωνιστικού προτεραιότητα μας είναι να προωθήσουμε νέα παιδιά στη πρώτη ομάδα. Η ομάδα αριθμεί 120 παιδιά στις υποδομές της και καθημερινά 4 προπονητές δουλεύουν με απώτερο στόχο στο μέλλον το αντρικό να στελεχώνεται μόνο από αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες».

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ:

«Επειδή είμαι πολλά χρόνια στην Α1 ΕΣΚΑΘ έχω την εντύπωση ότι κάθε χρονιά το επίπεδο πέφτει. Το θετικό είναι ότι οι ομάδες μέσα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσπαθούν να δώσουν χρόνο στα νέα παιδιά. Τα μπάτζετ πέφτουν συνεχώς και ψάχνουν άλλους τρόπους για να κρατήσουν όρθιες τις ομάδες τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία υπάρχει ζύμωση νέων παικτών που είναι προς όφελος τους. Πλέον δεν βλέπουμε στη κατηγορία πολλούς έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες κάτι που κοστίζει ποιοτικά».