Φορούν τα γιορτινά τους Ελευσίνα και Ηράκλειο Κρήτης

3X3 hrakleioΈτοιμες είναι σχεδόν οι πόλεις της Ελευσίνας και του Ηρακλείου Κρήτης, για να φιλοξενήσουν τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, που θα πάρουν μέρος στα τουρνουά 3Χ3.

Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

‘’Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που για μία ακόμη χρονιά, θα γίνουν τουρνουά 3Χ3. Έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο, είναι όλο και καλύτερα. Είναι πολύ ευχάριστο για μας τους αθλητές να παίρνουμε μέρος. Εξυπηρετούμε κάθε σκοπό, που έχει να κάνει με αθλητική δραστηριότητα και φέρνει τα μικρά παιδιά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Είμαστε σίγουροι, ότι και εφέτος, τα τουρνουά θα σημαδευτούν με επιτυχία, όπως και τα προηγούμενα 3 χρόνια και ο κόσμος που θα έρθει, θα διασκεδάσει πάρα πολύ’’, δήλωσε ο 30χρονος σέντερ των Τρικάλων Χρήστος Δεληγιάννης.
Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr…