Φραγκιαδάκης: «Σκεφτόμαστε το μετάλλιο»

Ο Δημήτρης Φραγκιαδάκης μίλησε για τη νίκη της Εθνικής Παίδων στον προημιτελικό με τη Γαλλία. «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως ακριβώς το περιμέναμε… Υπήρχε πολύ άγχος γιατί αυτό το παιχνίδι θα μας έδινε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς. Δυστυχώς δεν μας βγήκε το επιθετικό μας πλάνο, αλλά αυτό δεν μας επηρέασε στο τελικό αποτέλεσμα, καθώς παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και κρατήσαμε τους αντιπάλους μας σε χαμηλό σκορ.

Στο τέλος έτσι όπως πήγε το παιχνίδι ήταν λογικό να έχουμε άγχος, αλλά διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μετά το τέλος ήμασταν πολύ χαρούμενοι, το πανηγυρίσαμε αρκετά, αλλά χωρίς υπερβολές. Αλλωστε πλέον κοιτάμε τον ημιτελικό…».

Για τον ημιτελικό (αντίπαλος θα είναι ο νικητής του Σερβία – Γερμανία), είπε: «Και την Σερβία και την Γερμανία τις έχουμε αντιμετωπίσει… Την Σερβία σε φιλικό και την Γερμανία στην πρώτη φάση. Είναι καλές ομάδες και πρέπει να τις σεβαστούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αν πλέον ονειρεύονται το μετάλλιο: «Φυσικά και σκεφτόμαστε το μετάλλιο, αλλά δεν είναι η βασική μας σκέψη αυτό… Μακάρι να τα καταφέρουμε για να ανταμειφθούν οι κόποι τόσων ημερών».