Φραντζής: «Εξτρα κίνητρο να παίξω αντίπαλος με τον Φώτση»

Για ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, ετοιμάζεται ο Εσπερος καθώς αντιμετωπίζει (24/03, 17:00) εκτός έδρας τον Ηλυσιακό

«Είμαστε πια σε αρκετά μειονεκτική θέση και για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες μέσα από συλλογική προσπάθεια και δουλειά στο γήπεδο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Φίλιππος Φραντζής μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την προσπάθεια που κάνει ο Έσπερος ΑΟΠΑ στη μάχη της σωτηρίας.

-Τί δεν πήγε καλά στις 15 αγωνιστικές, τι κρατάτε, τι πρέπει να αλλάξετε;

«Σίγουρα είμαστε μια άπειρη ομάδα και σε πολλά παιχνίδια φτάσαμε απέναντι σε καλές ομάδες να κρίνεται η νίκη στο φινάλε. Όμως δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε όποτε σίγουρα είναι ένα θέμα που πρέπει να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια».

-Το σχόλιο σου για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηλυσιακό;

«Είναι πολύ δύσκολο και θα είναι μεγάλη υπόθεση να πάρουμε τη νίκη ώστε να βρεθούμε σε πιο πλεονεκτική θέση».

-Τι σου έχει κάνει εντύπωση στο πρωτάθλημα, περίμενες κάτι διαφορετικό;

«Είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και το λένε και τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστική. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί ούτε για την άνοδο, πλην ίσως του Αιγάλεω, ούτε για την πτώση».

-Βλέπεις να ξεκαθαρίζει σύντομα η κατάσταση και στην μάχη της ανόδου, αλλά και σε αυτή της παραμονής;

«Οπως είπα ίσως το Αιγάλεω να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την άνοδο, αλλά από την μέση και κάτω πραγματικά είναι όλες οι ομάδες πολύ κοντά όποτε όλα είναι πιθανά».

Η μίνι διακοπή λόγω της αναβολής του παιχνιδιού με το Ληξούρι θα σας κάνει καλό ή θα δημιουργήσει θέμα στο ρυθμό;

«Νομίζω ότι η διακοπή μας έκανε περισσότερο καλό καθώς είχαμε αρκετούς τραυματίες οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να αναρρώσουν πλήρως και να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς και να δουλέψουμε σε αρκετούς τομείς ώστε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι».

-Είναι πρόκληση η παρουσία του Αντώνη Φώτση στον Ηλυσιακό, καθώς λόγω και θέσης ίσως για αρκετό χρόνο να βρεθείς απέναντί του αρκετές φορές…

«Ο Αντώνης Φώτσης είναι ο μεγαλύτερος από κάθε πλευρά αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Σίγουρα μου προκαλεί το ενδιαφέρον, αλλά και παράλληλα μου δίνει έξτρα κίνητρο να παίζω αντίπαλος με τέτοιους παίκτες και να αντεπεξέρχομαι στον ρόλο μου».