Φρουσκλιάς: «Ελπίζω να ανέβουμε»

Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς μίλησε για λογαριασμό του ionikosradioαμέσως μετά το νικηφόρο αγώνα του Ιωνικού με την Πεντέλη, στον Πλάτωνα. Μίλησε συνοπτικά για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις για το «φλουρί» αλλά και για το στόχο της ομάδας από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά:

Δύσκολο παιχνίδι, παρά τη διαφορά;

«Ήταν δύσκολο. Μας κράτησαν κοντά στο σκορ μέχρι το 30′. Στο 4ο δεκάλεπτο όμως δείξαμε χαρακτήρα, βγάλαμε τη δουλειά που έχουμε κάνει τόσον καιρό στο παρκέ και φάνηκε αυτό κυρίως στην άμυνα. Γιατί όλον αυτόν τον καιρό έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και μας έχει δώσει και τα εύσημα γι αυτό ο κόουτς».

Με δικό σου τρίποντο ξεσήκωσες την κερκίδα. Για 36 λεπτά προσπαθούσαμε να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε διαφορά, πως ένιωσες γι αυτό;

«Το τρίποντο ήταν μέσα από ομαδική δουλειά. Απλά γυρίσαμε τη μπάλα σωστά, βγήκα μόνος μου εγώ, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε όλοι και απλά ήμουν εγώ εκεί για να βάλω το τρίποντο».

Πως σου φάνηκε ο κόσμος σήμερα;

«Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας και μας ενισχύει».

Τέλος, στην κοπή της πίτας της ανδρικής ομάδας που κόπηκε στα αποδυτήρια, κέρδισες και το φλουρί. Νομίζεις φέτος ότι η χρονιά θα είναι τυχερή και για σένα προσωπικά αλλά και για την ομάδα;

«Το φλουρί ήταν κάτι το οποίο έπεσε στην τύχη. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι τυχερή για τον Ιωνικό και όχι απλά μόνο για εμένα. Να ανέβουμε δηλαδή κατηγορία, να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε τραυματισμούς. Έρχομαι κι εγώ από έναν τραυματισμό, ελπίζω να «στρώσουν» τα πράγματα».