Φωνάζει η Κομοτηνή για την καμπάνα…

Η τιμωρία των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Χαλή Καδήρ έχει προκαλέσει την “οργή” των διοικούντων την Κομοτηνή, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για μία βαριά ποινή, η οποία μάλιστε αποφασίστηκε σε χρόνο-ρεκόρ και με συνοπτικές διαδικασίες. Για το λόγο αυτό ο ΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, επισημαίνοντας ότι “… θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων μας”.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:
“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ποινή των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον αθλητή μας ΧΑΛΗΛ ΚΑΔΗΡ, για κλωτσιά σε αντίπαλο αθλητή, σε μία φάση που γίνεται τακτικά στα παρκέ όλων των κατηγοριών.
Μια απόφαση που βγήκε σε χρόνο ρεκόρ με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να έχουμε τον χρόνο να απολογηθούμε, θυμίζοντας λαϊκό δικαστήριο. Η αλήθεια είναι ότι ο αθλητής μας , ο οποίος σημειωτέον στα δέκα χρόνια που αγωνίζεται δεν έχει δεχθεί καν τεχνική ποινή και χαρακτηρίζεται από όλους τους αντιπάλους ως “Αγαθός Γίγαντας”, δέχθηκε πρώτος κλωτσιά από τον αντίπαλο και ανταπέδωσε.

Οι διαιτητές αγνόησαν την κλωτσιά του αντιπάλου και τιμώρησαν μόνο τον αθλητή μας, παρόλο που η φάση εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια τους. Να προσθέσουμε επίσης ότι οι διαιτητές μετά την τεχνική ποινή στον παίχτη μας (δύο βολές και η μπάλα από έξω) έδωσαν άλλες βολές για το ντισκαλιφιέ (σύνολο τέσσερις), πράγμα που αντίκεται στους κανονισμούς.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια παραθέτουμε το βίντεο, το οποίο θα δοθεί στην αρμόδια αρχή και σε όλα τα site. Φυσικά θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων μας.

Φαίνεται ότι η άριστη συμπεριφορά μας επί σειρά ετών προς τους κυρίους με τα γκρι, δεν έχει ανταπόκριση. Δεν ξέρουμε αν θα είχαμε άλλη αντιμετώπιση αν αλλάζαμε συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις αρχές και τους χαρακτήρες μας.

Για τον λόγο αυτό δεν ζητάμε την τιμωρία των δύο διαιτητών, οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά σε ένα αντικειμενικά δύσκολο παιχνίδι, απλώς θεωρούμε πως υπέπεσαν σε ένα ανθρώπινο λάθος και ζητάμε την δικαίωση του αθλητή μας.

Με τιμή
Ο Γενικός Γραμματέας
Καλαμάτας Αθανάσιος”