Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Τον Οκτώβρη πήραν διαβεβαιώσεις, αλλά ακόμη στον ΠΣΑΚ περιμένουν απαντήσεις απ’ τον υφυπουργό Πολιτισμού Γιώργο Νικητιάδη, αναφορικά με το τι θα γίνει με την επιτροπή που εκπόνησε ένα σχέδιο επίλυσης των ασφαλιστικών ζητημάτων της Α1 και της Α2 κατηγορίας. Ο καιρός, λοιπόν, πέρασε και στον ΠΣΑΚ βλέποντας ότι οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό, αποφάσισαν να στείλουν επιστολή-υπενθύμισης προς τον υφυπουργό, στην οποία αναφέρουν.
“Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε (σε περίπτωση που τα έχετε λησμονήσει) πως ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων του Οκτωβρίου του 2010 και στα πλαίσια του διαλόγου μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων συστήθηκε με δική σας πρωτοβουλία Επιτροπή, οι εργασίες της οποίας και θα κατέληγαν σε ένα σχέδιο επίλυσης των ασφαλιστικών και των άλλων ζητημάτων των καλαθοσφαιριστών της Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας (όπως και το ζήτημα της επιχορήγησης της Α2).
Η προσωπική σας δέσμευση, η οποία εδόθη και με περισσή βεβαιότητα σχετικά με την τελική υλοποίηση της, ήταν ότι σε κάθε περίπτωση και εντός 45 ημερών η εν λόγω επιτροπή θα κατέληγε σε συμπεράσματα που θα ενσωματώνατε σε σχετικό σχέδιο νόμου. Απλώς σας υπενθυμίζουμε πως έχουν παρέλθει από τη σύσταση της Επιτροπής έξι μήνες, χωρίς απάντηση στις επιστολές που σας στείλαμε κατά καιρούς. Χωρίς να ελπίζουμε σε πολλά πράγματα πλέον, αναμένουμε κάποια απάντηση σας”.