«Φωτιά» στη Λάρισα, ελπίδα για επιβίωση στην Αριδαία

Η Θεσσαλική «μάχη» ανάμεσα στον Αστέρα και τον Φοίνικα Λάρισας είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής με το θερμόμετρο στη Λάρισα να ανεβαίνει παρά τη χαμηλή εξωτερική θερμοκρασία. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση και ψυχολογία λόγω ότι προέρχονται από νίκη ενώ οι γηπεδούχοι έχουν στα υπέρ τους τον παράγοντα έδρα.

Δύσκολη αποστολή πάντως έχει και ο πρωτοπόρος Αργοναύτης, ο οποίος θα μεταβεί στον Παλαμά προκειμένου να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους μαχητικούς Τιτάνες που θέλουν μια σημαντική νίκη για να μειώσουν τις απώλειες από το στραβοπάτημα κόντρα στον Ηρακλή Κοζάνης.

Οι Διόσκουροι Κοζάνης θέλουν να αυξήσουν το νικηφόρο σερί τους και θα προσπαθήσουν να το κάνουν απέναντι στο αξιόμαχο Άργος Ορεστικό ενώ, μια που αναφερθήκαμε σε σερί, τρείς συνεχόμενες νίκες έχει πετύχει και ο Πρωτέας Γρεβενών και θα ήθελε πάρα πολύ να συμπληρώσει το… καρέ με μια εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στον δυναμικό ΒΑΟ.

Ντέρμπι νεοφώτιστων με στόχο την… ελπίδα για επιβίωση έχουμε στην Αριδαία ανάμεσα στη τοπική ομάδα και τα Ιωάννινα που αναζητούν διακαώς τη πρώτη τους νίκη ενώ τέλος ο Αετός Κιλκίς θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τη βάση του βαθμολογικού πίνακα παλεύοντας με τον Ηρακλή Κοζάνης που, στα τελευταία παιχνίδια πάντως, βγάζει το «ρόπαλο» του μην αφήνοντας πολλές επιλογές στους αντιπάλους του.

Οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής:

Αστέρας Λάρισας – Φοίνικας Λάρισας (Αλκαζάρ, 17:00)
Τιτάνες Παλαμά – Αργοναύτη (Παλαμά, 18:00)
Αετός Κιλκίς – Ηρακλής Κοζάνης  (Β’ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
ΒΑΟ – Πρωτέας Γρεβενών  (ΒΑΟ, 18:00)
Αριδαία – ΑΓΣ Ιωαννίνων (ΔΑΚ Αριδαίας, 18:00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Αργος Ορεστικού (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)