Χάλασαν την εικόνα του θεσσαλικού ντέρμπι!

gsl-ael basketball b ethnikiΤο ντέρμπι στη Λάρισα κύλησε ομαλά… Η ΑΕΛ νίκησε τον συμπολίτη ΓΣΛ (82-77) κι όλα έδειχναν ότι το αγωνιστικό πρόσωπο της αναμέτρησης, αυτού του τοπικού ντέρμπι θα ήταν το… talk of the town στην πόλη τις επόμενες μέρες. Κι όμως υπήρξαν κάποιοι που φρόντισαν να χαλάσουν την εικόνα του θεσσαλικού ντέρμπι και να στρέψουν αλλού, εκτός παρκέ τα φώτα… Ο λόγος για τη λεκτική “μάχη” μερίδας οπαδών της ΑΕΛ, στελεχών των δύο ομάδων και στο τέλος της εικόνας του γιατρού της ΑΕΛ με το διοικητικό στέλεχος του Γυμναστικού Θάνου Κουκουράβα να… κυλιούνται στο παρκέ παλεύοντας!!!

Σύμφωνα, λοιπόν με το ρεπορτάζ του mustsport.gr και του Αποστόλη Τριανταφύλλου, με το τέλος του ματς έγινε ο κακός χαμός. Με 2-3 αρχικά οπαδούς της ΑΕΛ να βρίζουν κάποιους παίκτες του Γυμναστικού κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο, αλλά το θέμα να μην παίρνει διαστάσεις χάρη στην ψυχραιμία κάποιων παρισταμένων, αλλά και της αστυνομίας.

Το συμβάν, ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ το διοικητικό στέλεχος του ΓΣΛ Θάνος Κουκουράβας κινήθηκε κατά του προπονητή της ΑΕΛ Αβραάμ Παπαδόπουλου, χρεώνοντάς του το επεισόδιο!!! Ρόλο “πυροσβέση” ανέλαβε ο γιατρός της ΑΕΛ, που προσπάθησε να χωρίσει τους δύο άνδρες, αλλά η συνέχεια βρήκε τον γιατρό και το διοικητικό στέλεχος να πιάνονται στα χέρια και στη συνέχεια να κυλιούνται στο παρκέ πριν τελικά τους χωρίσουν – με δυσκολία μάλιστα – οι πιο ψύχραιμοι!!!

Πηγή φωτογραφίας: mustsport.gr