Χάνει τη χρονιά ο Πεχλιβάνης

Η ήττα από τον Κόροιβο δεν ήταν το μόνο άσχημο γεγονός για τους Ικαρους Σερρών. Τα  χειρότερα μαντάτα έρχονται από τον Κώστα Πεχλιβάνη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα,  ο Τόμιτς στην προσπάθειά του να κόψει τον αιφνιδιασμό έπεσε πάνω στον έμπειρο γκαρντ με αποτέλεσμα να του κοπούν οι σύνδεσμοι της κλείδας.  Ο Πεχλιβάνης έκανε σήμερα μαγνητική, ενώ μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει και στο χειρουργείο. Το διάστημα αποθεραπείας του ορίστηκε στους 4-6 μήνες.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα καθώς οι σερραίοι έχασαν τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας τους. Βέβαια, αυτό δεν τους πτοεί, αφού το γεγονός αυτό τους κάνει να θέλουν πολύ περισσότερο τη νίκη στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Νέα Κηφισιά. Αισιοδοξία υπάρχει, ενώ η δουλειά που γίνεται αυτήν την  εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Οσον αναφορά την αντικατάσταση του παίκτη, δεν αναμένεται να υπάρξει καθώς οι καιροί δεν είναι για ανοίγματα. Γι΄αυτό θα προωθηθούν παιδιά από τις ακαδημίες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό το άτυχου αθλητή.

Τέλος, για ακόμα μία εβδομάδα εκτός πλάνων είναι οι στρατευμένοι, Γιώργος Κουκάς και Χάρης Βοϊβατόπουλος.