“Χάρισε” ευχές η Αγία Παρασκευή

Τις ευχές στους δικούς της ανθρώπους μοίρασε η Αγία Παρασκευή, μεταξύ των οποίων και του προέδρου, Δημήτρη Κονταξή.

«Η… μισή Ελλάδα γιορτάζει και η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, στέλνει τις θερμότερες ευχές σε όλους τους εορτάζοντες!

Το ΔΣ της ΚΑΠ εύχεται για την ονομαστική τους εορτή, υγεία και ευτυχία στους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Δήμητρα Πανουσοπούλου και Δημήτρη Αλεφαντή και ευελπιστούμε να τους έχουμε στο πλευρό μας.

Παράλληλα, τις ευχές μας στον παίκτη της ανδρικής ομάδας, Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, αλλά και τον Δημήτρη Κωσταρή, ο οποίος έχει δοθεί με υποσχετική στην ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας και διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ.

Χρόνια Πολλά στους Καφούρο, Χατζηδιάκο, Χρονόπουλο, Μαργέλη, Μπάρτζη, Αβραμίδη και Οκονόμου από τα τμήματα Εφήβων-Παίδων και τους Διαμαντάκο, Γλύκο, Κολώνια, Νικολόπουλο, Τζανέτο, Λιώνη, Αβραμίδη, Φυτίλη, Αραμπατζή, Γιαννάκη, Κατσούλη, Λιοφάγο, Αναγνωστάκο, Διδάχο και Παζίδη από την Ακαδημία.

Τέλος, τις θερμές ευχές μας και στον αγαπητό συνεργάτη και Έφορο του Παιδικού τμήματος, Δημήτρη Δέλλη, όπως και στους γονείς των αθλητών μας Παπαηλία, Αντζουλίδη, Ψαλίδα, Ζανιά, Κουμουστιώτη, Παπαδόπουλο, Αλευρόπουλο, Παρασκευόπουλο, Κολώνια, Ζαφειρόπουλο, Καλιαμπάκο, Καραντινίνη, Καλέλη, Παγίδα, Καμπάνη, Σιώρα, Αγγελόπουλο, Μουτεβελή και Νταλαρή».

Οι ευχές για τον πρόεδρο:

«Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και η ΚΑΠ έχει ουκ ολίγους εορτάζοντες να χαίρεται! Ετσι, σύσσωμο το ΔΣ, οι προπονητές, οι παίκτες και όλοι όσοι απαρτίζουν την οικογένεια του συλλόγου μας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας Χρόνια Πολλά στον πρόεδρό μας, Δημήτρη Κονταξή, υγεία, ευτυχία και πάντοτε επιτυχίες!».

Οι ευχές για τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ:

«Το ΔΣ της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής εύχεται στον αγαπητό κ. Πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Δημήτρη Μπασούρη, Χρόνια Πολλά, Υγεία, Ευτυχία και πάντοτε επιτυχίες στον χώρο του αγαπημένο μας αθλήματος».