Χαρά και… προβληματισμός ενόψει ΒΑΟ

Με ανάμικτα συναισθήματα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Πρωτέα. Το ευχάριστο κομμάτι φυσικά προέρχεται από τις τρείς συνεχόμενες νίκες όμως δεν μπόρεσαν να τις απολαύσουν όσο θα ήθελαν, τουλάχιστον τη τελευταία, λόγω ότι οι προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας δεν είχαν… απαρτία.

Καλαμπούκας και Μουράτογλου ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από προβλήματα στη μέση και στους προσαγωγούς αντίστοιχα και αν και θα είναι αμφότεροι στη δωδεκάδα τη Κυριακή στον αγώνα με τον ΒΑΟ κανείς από τους δύο δεν είναι και στη καλύτερη του κατάσταση.

Αντίθετα, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Ιωαννίδης αν και ούτε αυτός δεν είναι ακόμα σε φουλ ετοιμότητα.

Ο προπονητής του Πρωτέα Πέτρος Μουρουζίδης μίλησε για την…αντιφατικότητα
της εβδομάδας αλλά και για τη σημαντικότητα της κυριακάτικης αναμέτρησης: «Ο ΒΑΟ έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι στο γήπεδο του «ανεβαίνει» αρκετά. Εμείς είμαστε σε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με το Άργος Ορεστικό γιατί σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν μετράνε μόνο οι βαθμοί αλλά και το γόητρο. Βέβαια είμαστε επίσης στεναχωρημένοι λόγω ότι είχαμε απουσίες στην προετοιμασία μας για τον αγώνα της Κυριακής και αυτό κάπως μας επηρέασε.

Πάντως μια ενδεχόμενη νίκη μέσα στον ΒΑΟ θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας και την θέλουμε. Ευελπιστούμε να ξεπεράσουμε γρήγορα τις απουσίες μας και να βρούμε πάλι τον ρυθμό μας συνεχίζοντας τις επιτυχίες».