“Χαρίζω τα μαλλιά μου – δίνω αγάπη και ελπίδα!”

hair_agapi_elpidaΣε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή πρωτοβουλία που υπογραμμίζει το σύνθημά τους «Ο αθλητισμός δεν πρέπει να αφήνει τα ίχνη του στο γήπεδο, αλλά στο μυαλό και στην ψυχή» ο ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ προσκαλεί όλους την Τετάρτη 18 Μαΐου (στις 18:00) στο κλειστό γήπεδο «Γεώργιος Κακούρης», να συμμετάσχουν στη δωρεά μαλλιών για τα παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία.

“Καλούμε και τους μικρούς μας αθλητές να φέρουν τα υλικά ζωγραφικής τους και να φτιάξουμε όλοι μαζί ζωγραφιές που θα σταλούν μαζί με τη δωρεά μας. Επιπλέον, για να συνδέσουμε την προσφορά με τη χαρά, θα υπάρξει πρόγραμμα μουσικοκινητικής για τα παιδιά από γυμνάστρια-καθηγήτρια χορού. Σας περιμένουμε όλους για να περισσέψει το χαμόγελο και να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά που τη χρειάζονται!”, αναφέρει αυτή η ιδιαίτερη πρόσκληση του συλλόγου και το σίγουρο είναι πως όλοι θα πρέπει να βρεθούμε εκεί.

Οι συνεργαζόμενοι κομμωτές Αργυροπούλου Μάνια (HAIR MANIA, Αγ. Νικολάου 73) και Μπέκας Τάσος (Ευαγγελιστρίας 34, πλατεία Δασκάλας, Αγ. Φανούριος) θα είναι στο γήπεδο για να συνδράμουν σε αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση “Χαρίζω τα μαλλιά μου – δίνω αγάπη και ελπίδα” θα πρέπει να γνωρίζουν μερικές βασικές προϋποθέσεις.
Αποδεκτά είναι τα μαλλιά:
·20 εκατοστά και άνω, δεν υπάρχει μέγιστο επιτρεπτό όριο.
·ΜΟΝΟ στο φυσικό τους χρώμα, σε υγιή κατάσταση.
·Με λευκές τρίχες.
·Φυλαριστά, αρκεί το μεγαλύτερο μέρος τους να είναι 20 εκατοστά και άνω.
ΔΕΝ είναι αποδεκτά τα μαλλιά:
·Με μήκος λιγότερο από 20 εκατοστά.
·Βαμμένα με όλων των ειδών τις βαφές.
·Που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία όπως περμανάντ ή ισιωτική, ανταύγειες και οποιαδήποτε άλλη χημική επεξεργασία.