Στη Νίκη Αμαρουσίου ήθελαν να κλείσουν δυναμικά το κύκλο τω ν μεταγραφών και τα κατάφεραν αποκτώντας τον Γιώργο Χαραλαμπάκη!  Ο κρητικός παίκτης είναι 35 χρονών, έχει ύψος 2,02 και καλύπτει τις θέσεις ” 4″ και ” 5″.

Ο Χαραλαμπάκης ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Λιβυκού, στη γενέτειρα του, Κρήτη. Από εκεί σε ηλικία μόλις 15 χρονών μετακόμισε στην Αθήνα και την Νήαρ  Ηστ (Α1). Επέστρεψε στην Κρήτη για χάρη του Ηρακλείου (Α2) αυτή τη φορά, όπου και πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα! Από εκεί μεταγράφηκε στο Ρέθυμνο (Γ’Εθνική) ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στο εξωτερικό στην ομάδα Κουελούζ (Α1 Πορτογαλίας). Έχει αγωνιστεί ακόμα στον Ιωνικό Ν.Φ. (Α2 & Γ’Εθνική), στο Παγκράτι (Γ’Εθνική), τον Αμύντα (Β’Εθνική), τον Κρόνο (Γ’Εθνική), τον Πανερυθραϊκό (Γ’Εθνική-Ανοδος), τον Αρκαδικό (Γ’Εθνική), την ΑΕΚ Αργους (Γ’Εθνική-Άνοδος), ενώ επέστρεψε πριν δύο χρόνια στον Πανερυθραϊκό στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Α2!

Πέρυσι συνέχισε στην ομάδα της Ερυθραίας προσφέροντας τα μέγιστα στην παραμονή της στην Α2 Εθνική κατηγορία! Ο Χαραλαμπάκης έχει συνεργαστεί ξανά με τον Δημήτρη Χουχουλή και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για 4 χρόνια στην ομάδα της Ερυθραίας.