Χαρισμίδης: «Εχει δρόμο ακόμη» Κουφός: «Το Λαύριο έχει πλεονέκτημα»

Σε παράσταση για ένα ρόλο έκανε το Ρέθυμνο το παιχνίδι με τους Ικαρους Σερρών δείχνοντας μέσα στο παρκέ ποιος είναι το… αφεντικό! Οι Κρητικοί φάνηκαν απόλυτα διαβασμένοι απέναντι στον βασικό συνδιεκδικητή της ανόδου.
Για το ντέρμπι με τους «κυανοκίτρινους« μίλησε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Τάσος Χαρισμίδης (27 πόντοι,11/12 διπ., 1/1 τριπ.) τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, αφού εκκρεμούν εννέα αγωνιστικές:

 «Προετοιμαστήκαμε καλά για αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μια δύσκολη και καλή ομάδα. Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Έχει αρκετό δρόμο ακόμη, τα εννιά παιχνίδια που μένουν είναι πάρα πολλά και όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι να μην κάνουμε εμείς το λάθος», ανέφερε ο 30χρονος σέντερ και συνέχισε:

«Αυτό είναι πολύ δύσκολο, αλλά με συγκέντρωση, καλή προετοιμασία και πάνω από όλα λίγη τύχη, πιστεύω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.
Είτε παίζει καλά ο Τάσος, είτε όχι, εμένα με ενδιαφέρει να παίζει καλά η ομάδα και να κερδίζει. Ευχαριστούμε τον κόσμο και περιμένουμε και άλλο. Θέλουμε την στήριξη του».

Κουφός: «Το Λαύριο έχει πλεονέκτημα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι και ο Στέργιος Κουφός. Ο έμπειρος τεχνικός αν και ανέφερε ότι το Λαύριο έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την άνοδο τόνισε πως ο ΑΓΟΡ  θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

«Θέλω να ευχαριστήσουμε όλοι το Θεό, γιατί πραγματικά είναι αναπάντεχη η εικόνα που δείχνει αυτή η ομάδα και το πώς προσπερνάει όλα τα προβλήματα και μπορεί να παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο στο γήπεδο. Σε αντίθεση με την Δράμα, σήμερα νομίζω ότι αποζημιώσαμε τον κόσμο που ήρθε με τη νίκη. Τα δυσάρεστα βέβαια ήρθαν από το Άργος, με τη νίκη του Λαυρίου, αλλά και μόνο ότι στοχεύουμε ακόμη και στην τρίτη θέση, που πιθανώς και αυτή να είναι μια προνομιούχα όσον αφορά την άνοδο στην Α1, όπως και για την πολύ καλή εικόνα που είχε σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) η ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μέσα από την καρδιά μου και να τα αποζημιώσω με ένα ρεπό γιατί το αξίζουν».

Για εμένα που αισθάνομαι λίγο απαιτητικός, πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ στοχευμένοι, διαβασμένοι προσεχτικά και παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αυτό μας αποζημίωσε με μια πολύ μεγάλη διαφορά. Θέλω να πιστεύω ότι παίρνουμε ανάσες και πολύ μεγάλη βοήθεια από αυτές τις νίκες και θα συνεχίσουμε πάλι την ίδια προσπάθεια για τα εναπομείναντα εννιά παιχνίδια στην κατηγορία.

Εδώ και πολύ καιρό λέω ότι το Λαύριο έχει πλεονέκτημα εδώ και πολύ καιρό και νομίζω ότι ισχύει, τόσο βάσει προγράμματος, αλλά και βάσει πολλών πραγμάτων. Ποτέ μην υποτιμάς κάποιον που πολεμάει όλα τα παιχνίδια και προσπαθεί όπως εμείς. Εμείς μέχρι την τελευταία αγωνιστική ότι μας αξίζει θα κυνηγήσουμε να το πάρουμε από τη φετινή μεγάλη περιπέτεια που ζούμε».

Πηγή: www.ret.gr