Χαρισμίδης: «Κοιτάμε τη συνέχεια»

Η περασμένη εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για το Ρέθυμνο, καθώς δεν είχε περιθώρια για μία ακόμα απώλεια. Η επικράτηση επί του Ερμή Λαγκαδά μπορεί να επανέφερε για λίγο την ηρεμία στους Κρητικούς αλλά πλέον το μυαλό τους είναι στο επόμενο παιχνίδι με τον Αρκαδικό.

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς γιατί προερχόμασταν από μία εντός έδρας ήττα. Δεν έπρεπε να δεχτούμε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα», σχολίασε εκ των πρωταγωνιστών στο ματς με τον Λαγκαδά, Τάσος Χαρισμίδης και πρόσθεσε: «Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε και κερδίσαμε τον Ερμή Λαγκαδά και μάλιστα σχετικά εύκολα και έτσι μπαίνουμε ξανά στους στόχους μας. Κοιτάμε τη συνέχεια, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Από την πλευρά του ο Στέργιος Κουφός έμεινε ικανοποιημένος από τη γενικότερη εμφάνιση των παικτών του και κυρίως από την άμυνα που έπαιξαν.

«Είδαμε την εικόνα μιας ομάδας, η οποία είχε τα ψυχολογικά σημάδια από την ήττα με τον ΚΑΟΔ. Στο 2ο ημίχρονο, όμως, δεν ήμασταν απλά καλοί, ήμασταν εξαιρετικοί όσον αφορά τη διαχείριση της άμυνας. Σε αυτό συντέλεσαν πολλά φρέσκα παιδιά, όπως ο Σακελαρίου. Ο Κούμουλος, ο Μαγκουνής, ο Τσόχλας ήταν εξαιρετικοί και γενικά είχαμε μία πολύ καλή εικόνα στην άμυνά μας και εκεί κρίθηκε το ματς. Ψυχολογικά χρειαζόμασταν τη νίκη πάρα πολύ για να δείξουμε πως δεν είμαστε μία ομάδα που ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα την σταματούσε»,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Κρητικών και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο που μας στήριξε. Στο τελείωμα του παιχνιδιού είδαμε και πάλι αρκετό κόσμο. Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον ΚΑΟΔ, ο κόσμος ήρθε και πάλι στο γήπεδο και έδωσε παλμό. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Τέλος, ο Στέργιος Κουφός αναφέρθηκε και για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο ΑΓΟΡ: «Σχετικά με τη συνέχεια, ακολουθούν 6 ματς από τα οποία τα 4 είναι εκτός έδρας και τα 2 εντός. Όλα, όμως, είναι εξίσου δύσκολα και επιμένω πως πρέπει να προσφέρουμε ακόμα πιο σοβαρή ατομική άμυνα. Αυτό είναι το σημείο που έχουμε μείνει λίγο πίσω και πάνω σε αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε εν όψει της δύσκολης συνέχειας».

Πηγή: ret.gr