Χαρισμίδης: «Mεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας»

xarisimidisΟ Κόροιβος λύγισε στην Αμαλιάδα το Ψυχικό, με τον Τάσο Χαρισμίδη να έχει πληθωρική παρουσία, καθώς τέλειωσε τον αγώνα με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 κοψίματα και 3 κλεψίματα. Ο έμπειρος σέντερ  σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος μετά το ντέρμπι, πλέκοντας πάντως το εγκώμιο του ηλειακού κοινού:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά του Ψυχικού για την πολύ καλή τους εμφάνιση στο παιχνίδι. Κάποια ατυχή αποτελέσματα είναι ο λόγος που έχουν μείνει πίσω. Τους εύχομαι καλή συνέχεια, με υγεία και καλή δύναμη. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, ήταν μια μεγάλη νίκη. Έγινε ένα κλασικό ντέρμπι της Α2. Δείξαμε πως το θέλαμε λίγο παραπάνω. Σε κάποια κομβικά σημεία το Ψυχικό έκανε κάποια… λαθάκια, τα οποία εκμεταλλευτήκαμε εμείς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι τελειώνει εδώ. Απομένουν ακόμα οκτώ στροφές. Ζήσαμε το πως να είσαι σε δύσκολη θέση, τώρα ζούμε το πώς να είσαι σε θέση ισχύος. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Κάθε παιχνίδι θα το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και στο τέλος θα γίνει το ταμείο μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που πραγματικά ήταν συγκλονιστικός. Μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Θα χαρούμε να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι την ίδια εικόνα στην κερκίδα», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.
Ερωτηθείς για τη νευρικότητα του ξεκινήματος, τόνισε:  «Η αλήθεια πως στην αρχή μπήκαμε κάπως νευρικά. Είχαμε κάποιες άστοχες προσπάθειες. Όταν παίζεις κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα υπάρχει πίεση. Παρόλα αυτά, τα δώσαμε όλα ο καθένας ξεχωριστά για να το ξεπεράσουμε αυτό και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τα καταφέραμε καλά και νικήσαμε».