Χαρισμίδης: «Το Ηράκλειο έρχεται πληγωμένο»

Ο Αίολος Τρικάλων έχει μπροστά του μία σειρά αγώνων που θα καθορίσουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό… πότε θα ανέβουν στην Α2 και ο πρώτος εξ αυτών έρχεται την Κυριακή, κόντρα στο Ηράκλειο. Ο Τάσος Χαρισμίδης μίλησε στο FM 100 και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση με την κρητική ομάδα, η οποία προέρχεται μάλιστα από την εντός έδρας ήττα από την Αγία Παρασκευή.

«Το Ηράκλειο έρχεται πληγωμένο από την εντός έδρας ήττα του από την Αγία Παρασκευή και κινδυνεύει να μείνει εκτός διεκδίκησης της ανόδου. Διαθέτει εξαιρετική ομάδα ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πλειμέικερ είναι ο Χαρίσης που έχει παίξει Εθνική Ελλάδος. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προσέξουμε και αν παίξουμε όπως μπορούμε δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα» τόνισε ο σέντερ -και πρώτος σκόρερ- του Αιόλου.

Η ομάδα των Τρικάλων δεν είναι συνηθισμένη να αγωνίζεται το μεσημέρι και αυτό κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και επικίνδυνο το κυριακάτικο ματς σύμφωνα με τον Χαρισμίδη… «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να παίζει κανείς πρωί πρωί παιχνίδι μπάσκετ αλλά θα κάνουμε προπονήσεις και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Πάντα παίρνουμε ενέργεια απ’ αυτόν στα εντός έδρας παιχνίδια».

Τέλος τόνισε πως η επιλογή του να επιστρέψει στα Τρίκαλα ήταν η καλύτερη: «Ήρθα και εγώ και άλλα παιδιά σε μία πόλη που μας στηρίζει. Στο τέλος και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα ξέρουμε αν θα δικαιωθούμε με την άνοδο στην Α2».

Πηγή: Sportrikala.gr