Χαρτοματζίδης: «Αλλοι και δικαίως έχουν σειρά για άνοδο»

penteliΑπάντηση στον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, Παναγιώτη Μεταξά  αλλά και προς όλους αυτούς που σχολιάζουν τα λόγια, αλλά και τις απόψεις του, έδωσε ο πρόεδρος της Πεντέλης, Νίκος Χαρτοματζίδης, μέσω facebook.

«Αγαπητέ πρόεδρε κ. Μεταξά, είδατε ότι και εσείς νοιώθετε την ανάγκη να διαμαρτυρηθείτε για τη διαιτησία όταν σας αδικήσουν και το κάνατε στην πρώτη ευκαιρία. Εμείς έχουμε γίνει γραφικοί πραγματικά, γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος τρεις η τέσσερις φορές μας αντιμετώπισαν 50-50. Όλοι μας αγαπητέ συνάδελφε πρέπει να αγωνιστούμε για την βελτίωση αυτού του σημαντικότατου παράγοντα που καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την έκβαση του πρωταθλήματος.

Κομπάζατε αγαπητέ πρόεδρε για την πορεία πρωταθλητισμού που κάνετε. Έχετε απέναντι σας έναν άνθρωπο που πήρε μια ομάδα από τα ανοικτά της Δ’ ΕΣΚΑ και την έφερε στη Γ’ Εθνική σε μια μακριά πορεία 23 ετών. Ξέρετε τι σημαίνει πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και πρωταθλητισμός στην ΕΣΚΑ; Μήπως θεωρείτε ότι μια ομάδα από την Α’ ΕΣΚΑ ανεβαίνει στα Εθνικά πρωταθλήματα με την ίδια ευκολία που ανεβαίνετε εσείς; Θα έπρεπε λοιπόν να είστε πιο προσεκτικός γιατί άλλοι και δικαίως έχουν σειρά για άνοδο. Καλό απόγευμα!».