Χασανίδης: «Να δείξουμε αντίδραση…»

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το Σαββατιάτικο(18/11) ματς με τον Απόλλων Πατρών στην Πάτρα.

Η αποστολή των “βυσσινί” αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Αχαϊας το μεσημέρι και έφτασε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, με τον Χρήστο Χασανίδη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, μη αντιμετωπίζοντας προβλήματα απουσιών.

Η ΑΕΛ προέρχεται από δύο ήττες και μη έχοντας περιθώρια για απώλειες είναι υποχρεωμένη να «κυνηγήσει» τη νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης για το ματς κόντρα στην πατρινή ομάδα δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι και πολύ καλά προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα στην έδρα της.

Προερχόμαστε από δύο ήττες που συνδυάστηκαν με άσχημες εμφανίσεις και περιμένω από τους παίκτες μου να δείξουν αντίδραση και τις πραγματικές τους δυνατότητες που σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που έδειξαν κόντρα στην Καρδίτσα και τον Παπάγου.

Παίζουμε κάθε ματς για τη νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας, καθώς πρέπει να καλύψουμε τα εντός έδρας άσχημα αποτελέσματα για εμάς».