Χατζής: «Να ευχαριστηθούμε την πρώτη μας χρονιά»

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Ειδικά στον 2ο όμιλο Νότου τα ρόστερ είναι πλούσια και όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Η Νίκη Αμαρουσίου μπορεί να μετρά μόλις τέσσερις νίκες, όμως σε όλα τις τα παιχνίδια πάλεψε μέχρι τέλους και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.
Ο τεχνικός της ομάδας του Αμαρουσίου, Παναγιώτης Χατζής μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την ήττα από το Ίλιον (65-68), τους στόχους που θέτει, ενώ αναλύει τη διαφορετική φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με το Ίλιον:

«Εμείς παρ’ όλες τις απουσίες  που είχαμε, καθώς ταλαιπωρούμαστε από  τραυματισμούς αλλά και άλλες απώλειες παλέψαμε το παιχνίδι. Κάναμε  μια καλή εμφάνιση αλλά παρ’ όλ’ αυτά δεν τα καταφέραμε. Το Ίλιον σίγουρα είναι μια ομάδα, η οποία έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι πια  να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Για το επίπεδο της Γ’ εθνικής:

«Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε στη Γ’ εθνική τόσο δυνατές ομάδες. Είναι ομάδες, οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία, ομάδες που έχουν πολύ προσεγμένα ρόστερ. Ο δεύτερος γύρος προβλέπετε να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο για την άνοδο όσο και για την ουρά».

Για τους στόχους της Νίκης Αμαρουσίου :

«Εμείς είμαστε καινούρια ομάδα στην κατηγορία. Έχουμε διαφορετική φιλοσοφία από ότι έχουν κάποιες άλλες ομάδες, οι οποίες έχουν στο μυαλό τους ή πώς να ανέβουν ή πώς να σωθούν. Εμείς θέλουμε να ευχαριστηθούμε πολύ την πρώτη χρονιά μας στη κατηγορία  και με τη δουλειά που γίνετε τόσος στις υποδομές και με το καινούριο γήπεδο, το οποίο θα εγκαινιαστεί σε λίγες μέρες, προσπαθούμε να φέρουμε κι άλλο κόσμο κοντά στο σύλλογο. Το σύνολο μας είναι υγιέστατο, οι πληρωμές είναι τακτικότατες κάθε μήνα, πράγμα σπάνιο για την κατηγορία. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δουλεύουν πάρα πολύ γι αυτό το πράγμα. Είναι ένας σύλλογος ο οποίος έχει υγεία. Έτσι και εμείς με τη σειρά μας πιστεύουμε ότι αυτό το πράγμα θα μας βγει σε καλό όχι μόνο κατά τη διάρκεια της σεζόν που διανύουμε αλλά και στο επόμενο πρωτάθλημα».

Για τα πράγματα που θέλει να έχει επιτύχει η ομάδα του μέχρι το κλείσιμο του πρωταθλήματος:

«Πιστεύω ότι θα έχει δώσει το στίγμα της. Θα είναι μια ομάδα, η οποία δύσκολα θα χάσει, όπως έγινε και με το Ίλιον κι όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής με εξαίρεση μόνο το παιχνίδι με τον Αετό. Πιστεύω ότι θα είναι μια ομάδα στην καινούρια χρονιά αρκετά υπολογίσιμη για όλους τους αντίπαλους».