Χατζηγιαννακός: «Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα»

Το Αιγάλεω έκανε την καλύτερή του εμφάνιση κόντρα στη Νίκη Βόλου, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από… δύο βαθμούς για τον Απόστολο Χατζηγιαννακό. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» δεν θέλει να πάρουν πολύ… αέρα οι παίκτες του από τη μεγάλη σε έκταση νίκη επί της Νίκη Βόλου και φροντίζει να το υπογραμμίζει διαρκώς…

«Δεν γίναμε καμιά ομαδάρα με αυτή τη νίκη. Αυτό ήταν μόνο, μία νίκη. Πρέπει να προσγειωθούμε γρήγορα γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Στρατώνι, που προέρχεται και από εντός έδρας ήττα και θα θέλει ακόμα περισσότερο τη νίκη» τονίζει ο Χατζηγιαννακός, που έχει τα γνωστά προβλήματα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του.

Το ένα είναι το μόνιμο πρόβλημα τραυματισμού που έχει ο Καράβολας (ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Νίκη) και τον κράτησε στον πάγκο στα τελευταία δύο εκτός έδρας παιχνίδια του «Σίτι» και τα άλλα δύο είναι των Μαρίνου, Μπένου. Ο πρώτος έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, ήταν εκτός 12άδας την Κυριακή αλλά η κατάστασή του βελτιώθηκε πολύ, ενώ ο Μπένος έχει ενοχλήσεις στο πόδι και αν συνεχιστούν στη σημερινή προπόνηση θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.