Χατζηκυριακίδης:«Θα κυνηγήσουμε την τρίτη θέση»

Η δεύτερη θέση μπορεί να… πέταξε για τους Ικαρους Σερρών, αλλά πλέον στρέφονται στον επόμενο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της τρίτης θέσης, καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην Α1.  Αυτό ανέφερε άλλωστε και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης σε δηλώσεις του μετά τη νίκη των «κυανοκίτρινων» επί της ΑΕΚ Αργους:

«Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα κόντρα στο Αργος, το οποίο έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Κατά διαστήματα παίξαμε όπως έπρεπε χωρίς να πιάσουμε μεγάλη απόδοση. Αυτό που μετράει πάντως είναι ότι πήραμε τους δύο βαθμούς»,  δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Ασφαλώς και η τρίτη θέση μας ενδιαφέρει και θέλουμε να την κυνηγήσουμε. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει, ακόμη και η τέταρτη θέση να οδηγήσει στην Α1. Ελπίζω στην προσπάθεια αυτή να έχουμε μαζί μας και τον Φίλιππο (σ.σ Συμεωνίδη), μας έχει λείψει πολύ. Μάλλον στο παιχνίδι με το Λαύριο θα ενισχύσει την ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στο τέλος έκανε ένα μίνι απολογισμό:

«Η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα, δεν είναι έτοιμη να βγει. δεν χτίστηκε γι’ αυτό το λόγο, αν γίνονταν θα ήταν γιατί θα το κέρδιζε. Υπάρχει κάποια απογοήτευση. Εχουμε χάσει κάποια παιχνίδια άτυχα, έχουμε κουραστεί πολύ και αυτό μας επηρεάζει».