Χατζηκυριακίδης: «Μία ακόμα πρόκληση»

chatzikirikidisΟι Μαχητές Δόξας Πεύκων ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα του βόρειου ομίλου τερματίζοντας στην 3η θέση, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη δεν τελείωσαν. Αύριο στις 16:00 στο ΕΑΚ Βόλου (διαιτητές οι Δεσλής-Γερακίνης) θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νίκαιας στον αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση που προκύψει δεύτερη “κενή” θέση στην Α2, λόγω αποχώρησης κάποιας ομάδας.

«Ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο του Bορρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κατάληψη της 3ης θέσης οδηγεί και σε μια ακόμα πρόκληση για τους παίκτες μου στον αγώνα μπαράζ με τον τρίτο του άλλου ομίλου» τόνισε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στην επίσημη ιστοσελίδα των Μαχητών Δόξας Πεύκων.

«Ετσι με αυτά τα δεδομένα και σε συνδυασμό με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Κ20, νομίζω οτι ολοκληρώνουμε την χρονιά με απόλυτα θετικό πρόσημο, όσον αφορά τους στόχους που έχουν τεθεί απο τη διοίκηση στην άρχη της χρονιάς. Εμείς χωρίς άγχος θα προετοιμαστούμε για να πάμε να παίξουμε και το παιχνίδι αυτό το οποίο για τους παίκτες μου θα είναι μία ακόμα ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία».