Χατζηκυριακίδης: «Τιμή μου…»

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Κατερίνη ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης. Ο 43χρονος προπονητής του Πιερικού Αρχελάου μίλησε μάλιστα και στην ιστοσελίδα του συλλόγου, τόσο για τη “φρέσκια” συνεργασία του με την ομάδα της Κατερίνης, όσο και για το ντεμπούτο του στον αγώνα με το Μαρούσι την ερχόμενη Κυριακή.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το να βρίσκομαι στις τάξεις ενός ιστορικού σωματείου όπως ο Πιερικός Αρχέλαος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εύχομαι, με συνέπεια, καθημερινή προσπάθεια και υγεία πάνω από όλα, να πορευτούμε στο υπόλοιπο της χρονιάς και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί» δήλωσε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, προσθέτοντας ακόμη:

«Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό το χρονικό διάστημα της ανάρρωσής μου, τα Εκπαιδευτήρια “Φρυγανιώτη” και τον κύριο και την κυρία Φρυγανιώτη προσωπικά, τον κόουτς Θόδωρο Ροδοπούλου, καθώς και την Ακαδημία “Αστέρια” για την ηθική, ψυχολογική και επαγγελματική συμπαράσταση που παρείχαν σε μένα και την οικογένειά μου».