«Χρήσιμα συμπεράσματα», παρά τις ελλείψεις

pefkaΟι Μαχητές Δόξας Πεύκων άφησαν καλές εντυπώσεις στους δύο αγώνες που έδωσαν για τα Μαυροσκούφεια, παρά τις απουσίες του Ευαγγελινού, του Σαββίδη και του Ταρπάγκου. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τα συμπεράσματα που έβγαλε, τόσο από την ήττα από τον Αίαντα Ευόσμου, όσο και από τη νίκη επί του Ηρακλή…

«Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με τις γνωστές πλέον ελλείψεις των Ευαγγελινού, Σαββίδη και Ταρπάγκου και για αυτό τον λόγο στα Μαυροσκούφεια βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα από τις εσωτερικές αλλαγές που δοκιμάσαμε» τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, που θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους παίκτες σε άλλο ένα φιλικό την Κυριακή, κόντρα στη ΜΕΝΤ (στο γήπεδο των Πεύκων).

«Η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Σίγουρα το πρώτο κομμάτι είναι η διάρκεια και στη συνέχεια οι αυτοματισμοί των συνεργασιών τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Το σημαντικό είναι ότι οι νεαροί παίκτες μέρα με τη μέρα βελτιώνονται και οι πιο έμπειροι αρχίζουν και ανταποκρίνονται στο ρόλο τους» συνεχίζει ο Χατζηκυριακίδης.