Χατζηπανηγύρης: «Αυτοί είναι οι πιο δύσκολοι αγώνες»

Η Αγία Παρασκευή ξεκουράστηκε αρκετά την περασμένη εβδομάδα, λόγω του ρεπό, συνεπώς ο Νίκος Χατζηπανηγύρης… προσέχει για να έχει! Ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής υπολογίζει πολύ τη ΜΕΝΤ, αφού το παρελθόν έχει δείξει ότι αγώνες σαν αυτόν είναι οι πιο δύσκολοι…

«Το είχα ξαναπεί και με τον Δούκα, ότι οι αγώνες που πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε είναι οι πιο δύσκολοι. Η ΜΕΝΤ είναι πάρα πολύ καλή, κι ας είναι πολύ διαφορετική από την ομάδα που είχαμε αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο. Ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και παίζει καλό μπάσκετ» τονίζει ο Νίκος Χατζηπανηγύρης. «Το θέμα βέβαια είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, κάτι που δεν είναι ποτέ εύκολο όταν προέρχεσαι από αγωνιστική απραξία. Αν παίξουμε όπως πρέπει, λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα να κερδίσουμε το ματς» συμπληρώνει ο προπονητής των “μελανόλευκων”.

Το ευχάριστο είναι ότι η Αγία Παρασκευή προετοιμάζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, μετά την επιστροφή και του Αλέξη Γριμπαβιώτη. Ο 33χρονος σέντερ της Αγίας Παρασκευής ήταν άρρωστος για μερικές ημέρες αλλά έχει αναρρώσει πλήρως.