«Κρατάμε τη θέληση για τη νίκη»

Μερικές φορές νίκες σαν αυτή που σημείωσε η Αγία Παρασκευή επί του Δούκα έχουν διπλό όφελος. Βαθμολογικό και ψυχολογικό. Αυτό ακριβώς ελπίζει και ο Νίκος Χατζηπανηγύρης να συμβεί μετά τον… ψυχοβγάλτη του Σαββάτου. «Δεν ήμασταν καλοί, δεν πήραμε καθόλου πόντους μέσα στη ρακέτα και σουτάραμε περισσότερα τρίποντα από δίποντα. Αυτό που κρατάμε όμως είναι η θέληση για τη νίκη. Τέτοιες νίκες μπορούν να σου δώσουν ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια» λέει στο Infobasket ο Νίκος Χατζηπανηγύρης.

«Ξέραμε ότι ο Δούκας είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Πιστεύω ότι τον είχαμε διαβάσει πολύ καλά για το πώς θα τον αντιμετωπίσουμε, αλλά μερικές φορές τα παιχνίδια που πρέπει να πάρεις είναι και τα πιο δύσκολα. Ειδικά μετά τη νίκη που είχαμε πετύχει μέσα στην έδρα του στον πρώτο γύρο» πρόσθεσε ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής για τη νίκη επί του Δούκα, η οποία επιτεύχθηκε με τον Ανέστη Μάτο να σημειώνει το μοναδικό του καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα και τον Μιχάλη Κουρή να «καθαρίζει» το ματς στην παράταση.

Οσον αφορά τη συνέχεια, οι «μελανόλευκοι» δεν έχουν αγώνα αυτή τη βδομάδα (λόγω του 20-0 επί της Χαλκηδόνας) και θα αρχίσουν πάλι προπονήσεις την Τρίτη, μετά το διήμερο ρεπό. Την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα δώσουν και ένα φιλικό με το Ιλιον.