Χατζούλης: «Θα τα δώσουμε όλα…»

Η εξαιρετική εμφάνιση στο κλειστό του Ζωγράφου πήγε στράφι, αφού η ΜΕΝΤ δεν κατόρθωσε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη με μία νίκη «εκτός προγράμματος». Πάντως, ο Γιάννης Χατζούλης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και κοιτάζει από χθες την επόμενη πρόκληση της ΜΕΝΤ, μιας και ακολουθεί ο αγώνας με την «ανεβασμένη» Αγία Παρασκευή.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας η ομάδα της Τούμπας θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη, εκτός έδρας, σε φιλικό αγώνα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (18:00), ενώ ο Γιάννης Χατζούλης μίλησε τόσο για την ήττα από τον Φιλαθλητικό, όσο και για τον επικείμενο αγώνα με την ΚΑΠ, στο northbasket.gr.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΜΕΝΤ:

Για την ήττα από τον Φιλαθλητικό:

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τους δύο βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι. Πραγματοποιήσαμε μία εξαιρετική εμφάνιση και είχαμε επιβάλει απόλυτα το ρυθμό μας. Το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε σχεδιάσει εφαρμόστηκε πάρα πολύ καλά. Παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Γενικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την συγκέντρωση των παιδιών στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τον επόμενο αγώνα με την Αγία Παρασκευή:

«Πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και τη συμπαράσταση των οπαδών μας θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να βρεθούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η Αγία Παρασκευή είναι μία καλή ομάδα η οποία όμως προέρχεται από αγωνιστική απραξία. Αυτό θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Πηγή: Northbasket.gr