Χατζούλης: «Να βάλουμε καινούρια παιδιά»

Κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και έτσι βρέθηκε μακρά από την επικίνδυνη ζώνη. Η ΜΕΝΤ πήρε τη νίκη επί της Χαλκηδόνας και ο τεχνικός της ομάδας της Τούμπας, Γιάννης Χατζούλης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το παιχνίδι της Κυριακής, την πορεία της ομάδας του αλλά και για την ανανέωση του ρόστερ.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Χαλκηδόνα (89-81):

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι εντός παρκέ για αγωνιστικούς λόγους κι εκτός γιατί οι ομάδες είναι από την ίδια πόλη. Παρουσιαστήκαμε καλά επιθετικά, όμως στην άμυνα δείξαμε κάποιες αδυναμίες που δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε. Συνολικά νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν καλή και δίκαια πήραμε τη νίκη. Το θετικό ήταν ότι στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που βλέπω τον κόσμο να έρχεται και να μας στηρίζει. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα για να δει μικρές κατηγορίες».

Για τους στόχους της ΜΕΝΤ στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής:

«Ήμαστε καινούρια ομάδα και μόλις τέσσερις παίκτες είναι σε ηλικία άνω των 21. Οι υπόλοιποι είναι από 18 ετών μέχρι 21. Στόχος μας είναι να βάλουμε καινούρια παιδιά στη κατηγορία και στο μπάσκετ, ενώ παράλληλα επιθυμούμε να κάνουμε μία χρονιά χωρίς άγχος. Όσο παιρνάει ο καιρός η ομάδα θα παρουσιάζεται καλύτερη. Με αυτές τις οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν αποφασίσαμε να βγάλουμε καινούρια παιδιά κάτι που κάναμε και πέρσι. Βαθμολογικά θέλουμε να μην κινδυνεύσουμε και νομίζω ότι θα το καταφέρουμε αν και είναι αρκετά επικίνδυνη η κατηγορία».