Χείλαρης: «Έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς»

xeilarisΟ Δημήτρης Χείλαρης εντυπωσίασε τους πάντες με το κάρφωμά του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό. Ο παίκτης του Ηρακλή μίλησε αμέσως μετά τον αγώνα για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και την εμφάνισή του.

«Το συνηθίζω να κυνηγάω τα ριμπάουντ και μ’ αρέσει να παίζω έτσι. Αυτό έκανα και στην προηγούμενη μου ομάδα τον Φιλαθλητικό. Ήταν μια φάση που την κυνήγησα και μου βγήκε. Ελπίζω να την ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή η νίκη είναι αυτή που μετράει και την χρειαζόμασταν πολύ. Έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς για να σώσουμε την κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Σε ερώτηση για τη βαθμολογική θέση της ομάδας είπε: «Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με ιστορία και αυτή η θέση που έχουμε στο βαθμολογικό πίνακα, δεν ευχαριστεί κανέναν. Ούτε τον κόσμο, αλλά ούτε φυσικά και εμάς που αγωνιζόμαστε στον σύλλογο».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και με τον τρόπο που την πετύχαμε και συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έπαιζαν κάτω από πίεση.
Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε αισιόδοξοι και θα δουλέψουμε έτσι μέχρι το τέλος».