Χείλαρης: «Περιμένουμε τρεις αγώνες ‘’τελικούς’’»

xeilarisΜία ακόμα δύσκολη αποστολή από τις τρεις που απομένουν, περιμένει τον Ηρακλή το Σάββατο (14/5) καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τον Φάρο Κερατσινίου. Ο Δημήτρης Χείλαρης μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα τονίζοντας πως η ομάδα του πρόκειται να δώσει μία μάχη. 

«Θα πρέπει να βλέπουμε την αλήθεια, το πρόγραμμα που έχουμε είναι δύσκολο. Προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση με νίκη εναντίον του Εθνικού, μια από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Α1. Και τώρα παίζουμε με τον Φάρο Κερατσινίου που διεκδικεί και αυτός την άνοδο.

Είναι μια ομάδα πλήρεις, με έμπειρους παίκτες, μια ομάδα που σέβομαι προσωπικά και για τον τόπο που βρίσκεται το Κερατσίνι. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι υπάρχουν παίκτες σε οποιοδήποτε άθλημα που όταν παίζουν δεν θέλουν να κερδίζουν. Το μπάσκετ και όποιο άθλημα ασχολείσαι είναι μια συνεχόμενη μάχη. Την ομάδα μου την περιμένουν τρεις αγώνες ‘’τελικοί’’, δουλεύουμε καλά, βελτιωνόμαστε.

Θα δώσουμε την μάχη μας για το καλύτερο. Με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας τον κόσμο μας, γιατί βοήθεια και την στήριξη του στον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό, και τον χρειαζόμαστε κοντά μας».